Hospital umra

Hi momy..sape kt cini pernh bersalin dkt hosptl umra?saya dah 2 kli check up dkt sini..seblm tu prnh whatsapp tnya staff sana ckp kena 2 kli check up dpt bersalin dkt sana..tp bila dah register dkt sana..umra 2 mggu skli bg appointmnt..blh x skip appointmnt ini memandgkn saya pun ada check up dkt klink kesihtn..

4 Balas

saya tak pernah pergi check up kat hospital umra sebab saya check up kat kelinik shah alam time nak beralin dia akan tanya ada riwayat check up sana ke tak saya jawab tak pernah sebab saya tak sangka time tu nak beralin sebab jam 9 malam saya tengah makan ketam dengan family tetiba jam 2 sakit perut jam 4pembukaan 5 Alhamdulillah takde pape masalah cuma akan bayaran lebih sikit lah janji buku check up kat hospital mana pun awk mesti bawak