Assalamualaikum mummies² semua,ada x yg dekat sini,xde morning sickness ,tapi ngandung baby girl

11 Balas

kromosom yg tentukan jantina baby. doc pun cakap, Allah yg tentukan benih yg dibawa tu girl or boy,tak dak kaitan dgn benda lain. ada alahan or takda suka manis masin masam pahit ke, perut herot petot ke semua takda kaitan dgn jantina. tu semua hormon ibu mengandung & faktor fizikal je..

3y ago

Allah yg maha mengetahui dan maha berkuasa,, semua berbalik pada Allah thanks ye mommy😭 banyak sgt fikir, sampai lupa semua ni kerja Allah

sy alahan dr awal pregnant sampai 15weeks. siap kena demam panas n masuk ward drip 7 botol air n antibiotic. discharge je scan masa 16 weeks BOY. skrg 7m scan lg mmg BOY. so alahan xde kena mengena dgn gender

3y ago

saya 3boy xde alahan pape,kalini lain macam sikit, silap makan atau bau pape,,pening loya terus

saya dah 2kali scan doc kta bby girl . saya takda alahan ngidam pun biasa2 je mcm xmngndung pun . preggy ank prtama pun mcm ni gak xda alahan tp bby boy .

3y ago

Alhamdulillah syukur xde pape alahan

Sy alahan teruk sampai 5 bulan. Last2 baby boy. Semua tanda2 merujuk baby girls. Tpi bila p scan nmpk burung😂

3y ago

adudu,,semua tu mainan perasaan yea

Sy.. sy xde ppe alahan langsung.. mood mkn pn ok je.. rse mcm x mengandung pn.. enjoy je spnjng pregnant..

3y ago

syukur xde alahan 🥰

Morning sickness tak menentukan jantina baby dlm kandungan.

3y ago

oo..gitu yea, thanks☺️

Sya tiada alahan pape.. scan baby girl... 😅🤲🏻

3y ago

Alhamdulillah doakan saya juga ye mommy

Saya 😂 takda alahan langsung. Scan pun girl hehe

3y ago

In shaa Allah... 😊🤲🏻

saya xde morning sickness langsung tp keluar gegirl

xde kna mngena pun...kna scan bru tau jantina

3y ago

xpe faham...brdoa la supaya dpt bby girl...sy start 10w dh brcakap n pggil nma prmpuan...mmg hri2 dlm doa pun mnx nk gegirl....alhamdulillah 2x scan, gegirl