sakit di bahagian sulit ketika mngandung

Hello momy2 smua,ada tak momy2 pernah alami sakit2 bahagian kemaluan msa mngndung,lg2 dah 36week..bila baring dan bngun pn mcm ssh nak gerak kan kaki sbb sakit kat tut tu.

13 Balas

Rsa nk gugur je Tutttt... Dri baring nk bgun nk ngis rsa.. start skit dari 26w.. tya nurse n doc.. normal sbb kpla bby dh kt bawah.. dia tekan.. pastu cara sy bgun Dr baring slh.tu sbb lagi sakit nurse ckp.. tupon kebetulan lepas cek perut dia nmpk sy terus bgun MCM biasa xde ngiring dulu 😅 Tya kakak2 Dorang xde sakit Tutttt cuma skit pinggang.. sy PLK lain xde msalh tpi Tutttt sakit sgt tmbh2 skit Klau bjln seharian