sakit gigi masa preggy

Hi momy² semua.. Nak tanya ada tak petua untuk hilangkan sakit gigi masa preggy nih..saya dah 30week dari awl preggy selalu je sakit gigi padahal tak ada lubang tak ada rosak²..Nak beli ubat sakit gigi farmasi tak kasi dia tak syorkan ibu preggy makan ubat sakit gigi tp just boleh makan paracetamol je..stress bila selalu sakit gigi..

1 Balas

Sis boleh cuba kumur dengan air garam suam. InshaAllah membantu 🥰

5y ago

Dh cuba tp xhilang jgk.. 😢