Sakit Gigi 35week

Hai nak tanya,ada tak mommy2 yg sakit gigi masa mengandung?saya 35week.risau pulak.nak makan ubat tapi risau.ada tip utk hilangkan sakit gigi tak?

2 Balas

cabut je . sebb saya masa 35week sakit terlampau sakit . sampai tangkap urat migrain . urut2 tak jalan . pergi hospital diorg paling2 bagi ubat panadol sebb kite ada baby . sekali saya pergi klinik gg bawak buku pink . dieorg akan tanya kita . sakit sangt ke ? kalau sakit sangat dia cabut je . tu je penyelesaian .. sebb badan kite ni anak dah amik kalsium kite . jadi kite kurang kalsium tuh sakit gigi .

Saya pegi klinik gigi. Buat tampalan x jalan, lepas tu saya cabut. Selesai masalah dunia