Belai kucing salah ke

Hi momy smua.. Nak tnya.. Sy ni pencinta kucing.. Nampak kucing pn geram tu xdpt di pisahkan nak belai juga.. Tp baru2 ni mil larang.. Katanya nanti anak terikut mcm kucing.. Betul ke? Tp sy xdpt elakkan diri dri belai kucing sbb sy ada pelihara kucing dn sy sgt syg kucing. 😔

3 Balas

saya rasa takde masalah pun syg kucing mcm adik saya lahir anak dia mmg sgt syg n suka kucing takdelah mcm kucing 🤣 tp mil larang maybe sbb kucing ni bulu dia boleh buat asma sesak nafas kutu elergik dll. Pastikan kucing bersihlah n takde apa2 health effect. Mil just concern tu 😊