Buang air kecil

Hi momy semua, nak tanya pernah la momy kencing pastu terasa mcm air tu di sedut kedalam balik boleh jadi ke masuk ke dalam air ketuban ? Sekrang 33w pregnant.. mohon pencerahan ,tq .

2 Balas

Pundi kencing kita dan air ketuban dalam rahim ada saluran yang berbeza. Jadi takkan ada benda lain boleh masuk dalam air ketuban. Kalau ada masalah time kencing, tu pundi kencing kita je

X de pula rasa mcm tu. X tau la pula mommies lain. X de la sis. Air ketuban tu ada kantung die sendiri. Benda 'asing' x kn boleh masuk dlm ketuban tu. Melainkan kantung tu bocor.