Hi momy semua..

Momy semua no berapa yew..??? Sy no.2.. tgah pregnant baby first❤️

Hi momy semua..
1520 Balas

plan nak preg moga ada rezeki saya

3y ago

Amen 🙏🏻

no 2, tengah pregnant juga baby first 🤗

rehat sebentar sementara anak tunggu 2 tahun baru planning anak no 2😂

no. 6. rehat dan tutup kilang. rasanya dh cukup 2 lelaki dan 1 perempuan

tengah pregnant first baby and harap dapat bersalin normal.. aamin 🤲

3. menunggu hari bersalin, jumpa baby, smg dprmudahkn smua ursn, 😍

No.2 - Tengah pregnant. Baby first👶🏻❤️ Alhamdulillah🤲🏻

2.tengah pregnant seconds baby..18 minggu ..yg sulung setahun 25 Hari

No 1 tapi suami taknak sbb da ada 2 boy . Tggu bila suami da ready .

5...seronok jd ibu ni,mlyan kerenah sikecik sblum mula kerja balik..