Hi momy semua..

Momy semua no berapa yew..??? Sy no.2.. tgah pregnant baby first❤️

Hi momy semua..
1520 Balas

No 2. Alhamdulilah after 2 years of waiting. Alhamdulilah 🤲🏿

No 6 rehat.. Nk besarkn ank dlu.. Ank bru 2bulan nk msok 3..❤️

2 ♥️ Anak Pertama... Semoga d permudahkan Allah swt... Amiin..

1 ,plan for 2nd baby. Doakan saya dapat baby kembar ye. Amin amin

No 1 plan nak pregnant baru lepas gugur doakan saya ye.. 🤗🤗

Saya no 3 doakan saya juga dipermudahkan urusan nanti due bulan 8

no2 .preknen ank no2.zuriat dinanti2 sbb sulung dh 3y .alhmdulilh

No 3…doakan saya semoga dipermudahkan urusan bersalin bln dpn..Aamiin

Plan Nak Pregnant..Doakan Saya Semoga Diberi Rezeki Untuk Pregnant😘

masih no. 1 lagi.. Moga ada rezeki untuk merasai no.2 hingga 5