36w 4day

hi momy, nk tnya. skrg ni tgh preggy bby frst. mcm mna nak tau klu air ketuban kluar klu kita pkai pantiliner? air ktuban ni akn kluar skit2 ke atau skligus bnyak? sya tkut sya pkai panty, takut tak perasan air ktuban kluar. tq momy2 yg jwp soalan sya..

1 Balas

Air ketuban ni macam air kencing, bezanya tak berbau dan tidak ada warna. Air ketuban pecah bila baby dah nak keluar, dan bila dia pecah, dia akan keluar dan kamu tak dapat nak tahan macam tahan kencing.