Sleep training newborn baby

Hi moms..nak tanya n minta pendapat..macam mana nak atur pola tidur baby ya..baby sy baru cukup seminggu..tiap malam mesti terjaga kadang sampai 2 jam nak bagi dy betul2 tidur..siang bukan main lentok tidur, malam mesti berjaga..n boleh ke buka lampu masa baby tengah tidur pada waktu malam??#ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby

4 Balas

baby awak baru seminggu. mata dia pon belom clear nampak lagi. baru hitam putih awak. normal sebab baby baru nak adapt dgn persekitaran luar.