Perlukah saya berhenti sudah ambil test

Hey mom..sja nak kongsi..sy baru 3 minggu missed period..igtkn nak cek hari ni,sbb breast sy menusuk dan perut mcm ada menusuk jga..tak sangka double line kluar tak smpai pun 5 minit mom..pling last period sy 4hb7...and period sy jenis teratur..upt tu sy check hri ni sbelah tngahri.

Perlukah saya berhenti sudah ambil test
6 Balas

kalau dh miss period 3w dah boleh gi scan dah 🤗 . 6w selalunya kantung sahaja yang nampak. 7w - 8w selalunya dan nampak jantung 🤗

saya miss piriod 11hari buat ceck terus naik 2line mmg x payah tunggu 5minit

boleh cek diklinik kesihatan sudah.. untuk kasih confirm upt positive.

Tahniah 🤍 . Dah boleh pergi cek dekat klinik untuk kepastian tu

Tahniah dear ❤️ Doakan saya juga utk diberi rezeki zuriat 😊

bole cek di klinik dah tu