Mata berair dn ada taik mata

Hi moms,bby start 2mnggu ada taik mata dn berair bela kiri je tp mata x merah.dah tnya dktr misi tp mereka kata biasa je bby memang ada mcmni lgi2 cuaca skrg panas.nti akan stop sndri.skrg dah 2bln still ada,.ada x mom2 pengalaman mcm ni?any tips..?skrg ni sy lap2 bersi je dgn tuala soft2 basah suam2 air,kdg tuam2 area mata.

21 Balas

baby sy mcm tu jgak ms newborn..misi ckp normal sbb cuaca panas..sebulan lbh xlega..sy cuci dengan air suam guna kapas..pastu titik air normal saline dlm mata..alhamdulillah lega