Boleh Sape2 Bantu??

Assalamualaikum Dan Salam 2020 Semua... Anak Sy Dah 3 Bulan Tukar Susu Formula.. Sebelum Ni Ok Je.. Sejak Kebelakangan Ni Dia Asyik Muntah, Pastu Ada Kahak, Hidung Berhingus.. Mata Pon Berair je Siap Pakej Taik Mata.. Sebelum ni ada demam2 gak...pegi ambik ubat kat klinik swasta.. Bdn dh x panas.. Tp idung dan mata masih berair.. Kt blkg badan mcm ada bintik2.. Adakah ank sy alergik? Alergik ubat atau susu?

1 Balas

Lbh bek Sis bwa hospital Kerajaan... Kna cek betul2.sy dl pn tkar Susu n ank jd berak brdarah.terus bwa hospital Kerajaan..

4y ago

Ok sis.. Esok sy ada appointment biasa dgn klinik kesihatan.. Nanti sy jumpa doktor n bgtau dia masalah ni.. Tq sis.. 😍