hilangkan selesema bby

assalam, sy n bby pernah kena covid masa bby 2bulan..sy n bby kena masuk pusat kuarantin. kesan nya sampai skrg bby masih ada selesema.. bukan selesema berair tp lebih kepada taik hidung.. hari2 ada. maybe mommies semua boleh share any balms or tips utk hilangkan selesema ni. kut boleh cuba2 try dekat bby.. 😊#COVID_19

2 Balas

apa yg sy buat skrg.. (1) spray guna sterimar kemudian sedut guna alat sedut hidung bby.. (2) sapu garlic balm (3) vicks penutup pink kdg2 pun ada guna (4) balm ainantasneem pun ada pakai

Sy sapu vicks utk baby n rajinkan buang taik hidung dia guna cotton bud..