Tendangan baby

Hi moms , sy nak tanya baby sy last gerak 8pagi lebih tadi . Sy kna terus gi hospital ke ? Sy xrasa dia tendang dari pg tdi. Sy dh mkn apa smua dh. Risau la . Sbb kdg anak sy malam bru tendang2 . Sy kna tggu 9mlm ke bru pegi hspital ? Kot2 petang dia tendang2

2 Balas

Haritu saya mcm ni. Pukul 3 ptg gi KK bgtau nurse. Lepastu nurse ckp sbnrnya kena tengok sampai 9mlm sbb mungkin saya tak perasan sbb tgh bekerja or baby tgh tidur ke apa. Tp time tu saya bekeras jgk kata normally pukul 3 ptg septutnya baby dah tendang at least 5-6kali. Tapi harini baru 3 kali. So KK bagi jgk saya surat admit masuk wad utk 24jam pemantauan. Alhamdulillah okay je semua.

7mo ago

Tq share pengalaman .

Awak dah berapa week? Lama sangat tu. Sekarang dah petang. Kalau awak dah 28 weeks ke atas, please pergi hospital dengan segera. Semoga dipermudahkan urusan 🌹

7mo ago

Dah 30week . Tq sis sy nk ke hosp sbb rsau