BABY KURANG KICK

hi mommy sy nak tanya, 22 week untuk first mom untuk sy rasa kick tu kurang, tp baby suka lepak belah kanan. tiba2 je rasa ada keras kat belah kanan, kalau usap2 nnti dia gerak. kkdang aktif btul tendang2/ gelombang ke sy tak psti la kkdang senyap tendang sikit pastu senyap dia banyak suka lepak belah kanan. dah pg scan semua nya ok. normal ke ? sbb kalau tanya doc dia kata bergantung pada baby & badan mommy jgak.

1 Balas

klu scan is ok inshaAllah bby is ok. sbb ruang besar, bby nya kecik boleh pusing mana2 yg dia suka