Demam masa pantang

Hi moms.. Sy dh 33 hari dalam pantang skrg ni tp dah 2 malam berturut-turut saya demam. Tp demam saya hanya waktu malam saja. Siang ok je suhu. demam biasa je takde mengigil, takde tumpah darah, takde sesak nafas..Now sakit tekak pulak datang. Persoalannya saya kena ke hospital ke utk cek? Ke teruskan mkn panadol mcm biasa je.. nk pergi hospital pun masalah jugak, buatnya kena tahan wad, anak anak tak ada sape jaga cuti sekolah ni plus baby nak menyusu nanti mcmne.. haihhhh... ada tak moms2 kat lua sana pernah jadi mcm saya?

1 Balas

kena pegi hospital. demam time pantang bukan main2 ya. boleh jadi ade infection dkt jahitan luka ke ape ke. masa sye kt hospital dulu, ade sorg kakak ni demam mcm tu la. on off, lastly pegi hospital, check darah doctor kata dh jadi infection dlm darah dh. so anak2 tu suruh husband jaga. anak dia jugak kan. xkan nak suruh org lain jaga anak die sendiri pulakk.