Muntah darah

Hi semua sory saya first mom dan ni first time je jadi. Semalam baby saya demam. Dia muntah dua kali susu. harini tak demam dah. Suhu pun normal .Pastu malam ni dia muntah balik tapi sikit je tapi campur darah sikit. Dalam setitik dua.. normal ke? Luka tekak ke? Kena gi hospital ke ?🥹🥹 dia tak selsema dia tak batuk. Demam beralih bulan / demam nk tumbuh gigi je tu. Baby 5 bulan. #bantusharing #ingintahu #firstmom #muntahdarah

Muntah darah
6 Balas

jika dh brlaku mcmni..better bwk ank pergi ke klnik atau hsptl brdekatan tuk dptkn rawatan .kadar segera..bhya demam2 ni esp pd bby nk2 skrng musim pns.. kalau dh kluar drh tu..abnormal dh tu puan...mg ank puan cpt sembuh..aamiin..

Xsepatutnya rasa perkara ni normal puan.. jika puan ada sebarang kerisauan terhadap keadaan bayi puan bw la fia jumpa doc bila2 masa.. jgn risikokan nyawa anak ya puan..

puan, kalau dah hal hal sampai berdarah ni terus je pergi hospital. doc lebih tahu.

Boleh try rujuk kat dr klinik. If something wrong, boleh prevent awal.

tak normal segera bawa ke hospital .. ada dalaman dia luka ..

lebih baik ke hospital. dh smpai berdarah bg sy tak normal.