Milk Booster

Hello Moms. Sy ada masalah kurang air susu. Adakah milk booster terbukti berkesan meningkatkan air susu? Sekiranya ya, milk. Booster jenama apa yg disarankan? Bantu sy utk fully bf for my first born baby.

20 Balas

Sy minum milk booster momma pregolact. Alhamdulillah sangat3. Sblm tu cuba cara biasa dgn mkn mcm2 makanan utk byk kan susu trutama lobak putih. Tp anak pulak slalu kembung. Hihihi. Lobak putih mmg meriah susu sis. Tapi lama2 sy rsa bosan & ksian dkt baby. Sy decide utk beranikan diri minum milk booster & alhamdulillah hasilnya sgt memuaskan hati.