posisi tidur

hi moms, nak tanya posisi tidur .. ada juga tanya nurse dekat kk dan klinik private pasal posisi tidur secara melentang.. sejak² ni suka tidur secara melentang sebab posisi tuu paling selesa .. nurse kk dan doktor dekat private cakap okay jaaa, asalkan posisi tuu kita selesa .. cuma jangan meniarap jaa, tapi baru² ada terbaca kalau tidur secara melentang tak bagus untuk kandungan 20weeks keatas katanya nanti akan efek tulang belakang baby ..pendapat moms ? sya keliruuu 😅😅 #firstbaby #25weeks

11 Balas

sy pun kdg2 xsedar...bgun2 tido dh trlentang...jd sbelum tido, ltak bntal kt belakang pinggang n punggung...at least xde la trlentang 100%