Hb

Moms klo Mau tau HB yg cantik & bgus.. BRAPA BACAAN HB yg sedap hati d pandang mom.. #11w

10 Balas

12g/dl ke atas.. klu 10g/dl ke bwh mmg dh kena start mkn iron tablet.. ambik le jus delima, jambu batu.. mmg cepat naik.. tp kena berterusan.. jgn stop pulak bila hb dh naik

Atas sebelas..sy alhamdullillah first 14.3 lepas tu second n smpi skrg still atas 13

11 ke atas..alhamdulillah saya setiap bulan check hb 11-12.. Nurse pun happy

5y ago

Thnks mom untk yg Results Lps minum air gula pula moms.. Apa bacaan yg cantik

11 keatas. Kalau untuk pembawa telesimia 8 keatas ☺

11 ke atas hb ok.. Klau 11 ke bwah x ok

5y ago

11 k atas ok 10.9 k bawa x ok

Kalau boleh 11 ke ats..

5y ago

Yr wlcome dear..

11 or 12 ke atas 😊

5y ago

Sama² awak 😊

asal kn 11 keatas

11 ke atas..

11 ke ats sis

5y ago

Wlcme🙂