Menang hadiah menarik dari The Pink Stuff

Hi Moms, jom kita menang hamper The Pink Stuff bernilai RM190+. Bestkan? Hanya perlu beritahu kami, kotoran degil apakah yang anda ingin sental sekiranya anda memenangi set produk The Pink Stuff ini? Boleh masuk di sini: https://community.theasianparent.com/contest/menang-hadiah-menarik-dari-the-pink-stuff/1413?lng=en

Menang hadiah menarik dari The Pink Stuff
9 Balas

Saya nak hilangkan segala kesan kuning yang ada melekat disekitar dinding, peti ais, lagi2 kesan kuning akibat deodoran pada baju putih. Paling mustahak kesan warna muntah bayi dan kesan najis baby yg melekat pada fabrik baju