salam

hi moms, jom bantu sye jawab, baby sye dha umur 6 bln 6 hari sampai sekarang baby just pandai meniarap je n pusing" then mundur. adakah baby ni normal baby pertama

2 Balas

normal. anak no2 saya dulu x pndai merangkak langsung. bile dah pndai duduk sndiri umur 10 bulan terus pndai bjln 4 5 lgkah. #27Dec2020 #IbuRA #24Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Normal. Sama dengan anak saya. 6 bulan macam tu jugak. Skang ni da 11 bulan. Baru boleh berdiri dan berjalan 1 2 langkah pastu jatuh 😆