Belum meniarap

Hai, baby sy dh 6 bln tp belum pusing, meniarap dan merangkak. 😢 tp kalau duduk dh stable. Perlu ke sy ke klinik ? Ada x baby lain mcm baby sy ni...

1 Balas

Sis kena tolong dia, contoh dia suke makan, bagi makanan tu jauh sikit utk dia capai, mainan pun boleh buat mcm tu, klu dia susah nak bergolek,sis boleh bantu dia tolak sket bdan dia.. bia dia meniarap lama sket smpai dia nampak penat, bru pusingkan balik..buat sehari 2x.. akan ade prkembangan dia nnti.. :)