Baby pusing meniarap

Bila ye baby mummy2 pa dai pusing meniarap? Anak saya pandai meniarap tapi tak pandai pusing lagi hehe. Saya tahu perkembangan lain2, just nak tahu jee

2 Balas

baby saya 5bulan,dah pandai meniarap..lpas dah meniarap,dia pandai berguling..ltak tngah rumah,tngok2 dah smpai tpi dnding dah..hahaha...sekarang dah pndai pusing bdan merangkak pi mna dia nak pi..

baby saya 2 months ++ da pandai mengiring pusing badan cuma belum lepas nak meniarap lagi