TRY BREAST PUMP MASA PREGGY

Hi moms! I'm curious sebab this is my first pregnent. Sy skrg preggy dah 5 bulan, baru beli breast pump and nak try pump tu function or not. Masa try tu ada kolostrum keluar, is it okay? Or i mean, nanti masa bersalin, masih ada ke kolostrum untuk baby?

2 Balas

Entahla..biasanya kolestrom tu masa awal2 susu je saya rasa..klu dh banyak keluar dh xde kot..cuba google

Jgn pum. Risiko rahim mengecut sis klau da start kluar nnti xhenti.. da ssah.. kena caik breastpad.