susu

Moms hai..? sy mahu tanya ada siapa2 sini yang minum susu bukan khas org preggy? Maksud sy macam fernleaf ka..dutchlady atau everyday?

33 Balas

Moms hai..☺ thank you sebab beri feedback yang baik dengan soalan sy😚 semuanya membantu👍👍 keep it up ya 😉 apa apa pun saya doakan yang terbaik sepanjang kehamilan kita semua. Semoga segalanya dipermudahkan🙏 Amin..

Boleh je sis , nurse pun ada cakap tak semestinya hamil kene minum Susu ibu mengandung , minum susu biasa pun ok , sy minum Everyday , pernah try Enfamama , sembelit pulak 😅

msa mula preggy sy mnum anmum..pastu lma2 muak mnum susu tu..skrang sy bedal je mnum susu apa pon..tp slalu bli susu HL plain/HL kurma and farm fresh..

4y ago

sbb kurma kan bagus utk ibu hamil..hehe..tp so far susu kurma yg sya rasa sedap farm fresh dgn HL la..

Sy minum fernleaf full cream. Tp campur minum dgn susu moeder jugak. Cth pagi minum susu moeder, ptg bancuh oat + susu fernleaf.

Sy minum omega mula2 prgnt,tp tdk sedap jd tukar nespray...nurse yg syorkn...mgu lalu sy tukar sndri fernleaf..😀

Sy minum HL, farm fresh..awal2 pregnant try minum anmum dgn enfamama. Perot xleh trime jd kembung je.

Saya minum dutch lady, nespray, everyday.. susu yg utk 1 family boleh minum.

Saya minum susu dutchlady full cream.. Alhamdulillah so far masih boleh lagi..

Saya minun fernleaf ja.. susu apa pn xpa janji kena minum nk topup calcium

Saya minum susu fresh milk dr farm fresh. Boleh koq asal dpt calcium.