Fernleaf vs Everyday mana lg sedap utk preggy

Haiii mommiess. Susu mne lg sedap utk preggy. Fernleaf ke everyday 🥺🥺

5 Balas

entah lah awk tekak org lain ii ... klau fernleaf tu rasa susu lembu tu kuat.. klau everyday biasa je kot... tapi sy minum susu omega 😂 utk preggy ni tk kesah minum susu apa ii ,klau x leh minum susu cari air yogurt, klau x okey try susu kambing, x okey jgk try minum susu soya... klau x okey jgk beli je lh kat kedai susu kotak apa ii janji susu 😅

fernleaf bg sy..tp sy lbh suke nespray

Hgsgjamogafbdvhbrghvsibwhvkoqphscsy

similac sedap ☺️

Wildan