Sakit punggung

Hi moms! Ada tak yg mengalami sakit punggung sebelah kanan je? Awal pregnant dulu sakit jgk tp da masuk 22w ni lg sakit.. lg² klu tukar posisi baring, nak pusing tu sakit 😫 sblm ni sy da pegi hospital, doktor ckp myb urat saraf. Ubat mcm tk mbantu. Kot la dlm ni ada pengalaman yg bole kurangkn sakit tu..

2 Balas

semua mummy pun ada dan tak ada. lebih baik beli bantal shape L lg baik.

10mo ago

bantal sy da beli dr first pregnant lg . time tu tak ada sakit pun..beli just utk keselesaan