Sakit punggung

Hi moms! Ada tak yg mengalami sakit punggung sebelah kanan je? Awal pregnant dulu sakit jgk tp da masuk 22w ni lg sakit.. lg² klu tukar posisi baring, nak pusing tu sakit 😫 sblm ni sy da pegi hospital, doktor ckp myb urat saraf. Ubat mcm tk mbantu. Kot la dlm ni ada pengalaman yg bole kurangkn sakit tu..

2 Balas

Sy pun sakit punggung yaa tapi sebelah kiri. Makin sakit bila terlalu lama duduk. Tataulah normal ke tak

9mo ago

sy klu duduk lama sakit jgk tp tak sesakit time tukar posisi baring.. kadang takut nak gerak

semua mummy pun ada dan tak ada. lebih baik beli bantal shape L lg baik.

9mo ago

bantal sy da beli dr first pregnant lg . time tu tak ada sakit pun..beli just utk keselesaan