SAKIT PUNGGUNG SEBELAH KANAN

Ada tak ibu2 dalam ni rasa sakit punggung sebelah kanan sahaja? sakit smpi ke peha, nak jalan nak gerak mmg sakit sangat.. saya da 38weeks, normal ke? 🥺

3 Balas

saya sakit mcmni smpi rasa ke tulang. punca sakit sbnrn sb kurang kalsium and kita tengah ada bukaan nk bersalin tu. semoga tabah. haha wlpun rse mencucuk2 lepastu kaki xleh nak angkat rasa.

2y ago

aah sis . nak gerak time tido pun sakit, tapi skg da ok sikit da walaupn still sakit lah sbnarnye.. harini da 38weeks 3days hrp2 lah baby keluar sblm due 🤭

Salam.. same sye sis..anak no.4 ni br rs.. amat sakit nk bgerak dr baring nk duduk nk bdiri nk angkat kaki bjln..sye 37w.. xpe la penutup ni sorg boy in sha Allah.. ummy redhoo

2y ago

Aaminn yra 🤍

sy dri 5bln dah rsa skit mcm sis tp belah kiri. doc kta normal