Makan maggi pedas

Hi mommy....sape dkat sini suka makan mkanan pedas mse preggy?

24 Balas

Saya! Sebab dah biasa makan pedas. Tp notice skrg pedas sikit pun dah terasa. Tp still nak makan. Selalu gaduh dgn husband. Saya kata pedas dia kata langsung tak pedas 😂😂

sya ,,sya pun suka makn maggi kadang2 husband sya slalu marah ,dia bilang ndk bgus kesihatan baby dlm perut tu😅😅..kasihan baby dlm perutt😩😩

sy start awal preggy smpai 3bulan preggy baru stop mengidam meggi sbb xbole msok nasi dgn ayam xbole mkn nk muntah je keja 😂

Meeee...dari anak sulung lagi..hihihi mmg suka mkn pedas..tambah lagi kalau mkn nasi takde cili..bantut selera😂😂

Sayaaaaa . Mmg suka sangat makan pedas. Lepas makan tu banyak kan minum air . Takut perut panass . Kesian baby .

Sy makn je , skrg dah 7 bulan takde apa ok je, mungkin atas body masing2 kot if ada alahan

Me! Tapi awal pregnancy je boleh makan pedas. Masuk 7 bulan jd pedih hulu hati. 😭

4y ago

7 bulan mmg akan sakit ulu hati awak..hihihi takpe nty lepas lahir dia hilang dah..jaga dri okay😘😘😘

Sayaaaa! Lepas tu menyesal. Baru ingat terus minum air masak banyak2😂

Saya juga

🙋🏻‍♀️