tanda bersalin

Hi mommys2....nk tanye..kandungan sis 36 week...dlm kul 3 pg td rs sakit perut mcm senggugut...sakit pinggang..xleh tdo...rs nk buang angin..tp xlps pun...sakit kerap la gak...adakah tanda nk bersalin...

1 Balas

sama mcm saya semalam, sis kena monitor gerak baby normal ke tak. Kalau normal & tak ada turun lendir bercampur darah itu dipanggil Broxton hicks (kontraksi palsu) memang 36week akan rasa mcm tu cuma sis perlu pandai monitor kekerapan sakit tu. Kalau cuma Broxton hicks docter suruh balik semula

5y ago

Tu la...riso gak...bby gerak aktif...cume rs penat ckit...