Susu pregnant terbaik?

Mommys semua.. Susu pregnant mana yang most reccomend?

32 Balas

Farm fresh..dulu minum anmum msa ank 1st then sgkut gdm tinggi bru tau rupanya sbb susu tu gulanya tinggi. So ank 2nd minum farm fresh asli atau kurma sblm puasa minum air gula..alhamdulillah xsangkut..

5y ago

Noted.. Tq .. 😍

susu apa2 pn xpe sis..yg pnting minum susu..sy sblum ni minum anmum pastu brat naik mdadak trus nurse sruh tukar susu biasa je..xperlu minum yg maternity pn xpe

Susu takda gula.. Dutchlady... Fernleaf or anlene.. Tk pyh beli susu mahal2 sbb belum tntu susu tu ngam dengan badan kita.. Lain org lain rasa.. 😊

5y ago

Not sure.. 😅

Enfamama A+ ... Sedap, boleh minum sejuk. Kalau nak try, Cuba google free sample enfamama A+ ... Isi details, dalam 2 3 Hari je da sampai. 😉😘

5y ago

Baek.. TQ.. 😊

Doc ada bgtau kbnyakan susu untuk pregg tggi gula. Law nk minum , minum susu kotak tu pun boleh..

Anmum materna.... Cuba mntak sample banyak2 sis.. rajin2 google jnis susu dan mntk sample

Sy minum susu Lazz coklat...alhamdulillah setakat nie semua ok...hb pon cntik...

Saya amalkan susu tpg Fernleaf je...pilih yg famly punya,lengkap DHA n vitamin juga

jgn mnum.anmum.. psl anmum juga sy sangkut. mnum air gula.. skg kna bt bsp..

5y ago

Mungkin ikut bdn kot sis .. Sbb sy minum ok .. N nurse pun ckp boleh minum sbb susu preggy ni dia mnepati smua yg preggy mom perlukn masa hamil..

semua jenis susu tepung & susu segar blh yg penting rendah gula sis