Susu ibu yang bagus

Ada yang boleh reccomend susu utk ibu mengandung tak. Kalau boleh yang elak dari kena kencing manis. Minum susu HL tapi muntah balik 🥺

2 Balas

sy dlu anak 1st, bru 12w dah kena gdm.sy langsung xda keturunan kencing manis sblh mak & ayah.doc tak sarankan minum susu ibu mengandung, sbb semuanya sbnrnya tinggi gula.doc suggest susu fresh milk atau ambik pil kalsium tambahan je.pil kalsium boleh tanya doc brp dos boleh ambik.

Enfamama.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Fernleaf je..😊