Jantina anak

Hi mommys. Nk tanya, ada tak yg mcm sy yg ragu2 dgn jantina anak 不 sy dh masuk 28w, setakat ni 3kali dgn lain2 doctor pun ckp nmpk girl. Sy pun dh beli pink2 sbb excited. Sy takut jugak kalau2 tiba2 keluar nye boy 不不不 alaaa sian anak ibu nanti

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
TapFluencer

Hehe sama la dengan saya , org lama berpengalaman tengok perut saya pun kata jantina sama mcm doktor cakap . Tapi saya more beli unisex color tu pun saya pilih merah dgn putih as tema . Boleh guna jugak untuk baby seterusnya . Light blue dgn pink selalu sgt . Sis boleh pilih sendiri tema sis nak untuk tunjuk jantina sis . Satu lagi jangan ragu ya dengan jantina baby , yakin dengan pemberian Allah .

Baca lagi
9mo ago

Sama laa kita , first mom jugak . Takpaa beli ikut keperluan dulu . Jangan terlalu banyak , baby cepat membesar . Saya pun beli baju 10 pasang jaa . Full cotton 0-3M , eyelet 0-6M ( Long, Short, Singlet & Rompers ) , 2 Jumpsuit 0-6M . Tak campur lagi family akan bagi lepas bersalin . Apapun semoga dipermudahkan urusan kita .

sy dulu scan mmang nmpak girl.. tp sy x beli brg簡 bby warna pink sy pilih yg unisex yg semua blh pakai..