Predict jantina baby

Org ckp klau pusat terkeluar baby boy , tp dri awl pregg smpai skrng org duk ckp baby i girl , adik ipar pompuan pun suka duk rapat dgn sy 🤣 sy lak suka tgk brg yg pink² before tahu jantina , tk suka suami pandang or borak dgn pompuan tk kesah la pompuan tu siapa 🤣 lagi² tk suka jauh dri suami alahai 🙄 msa scan dkt kk krjaan dgn swta dua² ckp baby vagina , tkut lak nk bli brg baby girl bnyk² sbb tkut msa lahir kang kluar bkn girl 🤣 ade tk sini yg sma mls nk prcya sngt predict org lain , bkn apa , tknk lak ter fakehope 😭 bli brg pun bli yg unisex je senang , tknk sakit pale 🤓

1 Balas

lebih selamat beli barang unisex awak. baju xperlu beli byk lg. bila baby lahir boleh shopping semula. beli online kan kita akan bosan masa dlm pantang. time tu awak shopping🙈🙈.. hee.. sy yg dh scan tahu jantina pon xberani beli byk2..risau yg keluar dia lain.. hee.. sbb both pregnancy sy lalui benda sama ja..xrasa alahan apa2.. 1st baby, baby boy. scan boy keluar boy.. sekarang 27weeks scan doctor kata gugurl