Nampak girl betul2 kan bukan kepit2 boy? 🤣🤣🤣

Hi mommy semua. Emmm haritu scan gender baby doc cakap gurl.. then mommy is excited nk beli baju2 girl cute2 pink2 ……. Tiba2 rasa macam “betulkan girl” 🤣🤣 em saya pula kerap kena nk pitam, and penat tkboleh jalan lama. So mmg saja standby brg baby awal. Kalau apa2 tkdelah daddy dia terkebil2 hehehhee .. sooooo soalan dia. Hehe girl kn? Dia tk kepit kn? 🤣😥#bantusharing #pleasehelp #1stimemom

Nampak girl betul2 kan bukan kepit2 boy? 🤣🤣🤣
1 Balas

Ini berapa weeks? Saya scan haritu at 18 weeks nmpk lebih kurang mcmni juga. Girl. Belum scan yg seterusnya utk reconfirm. Tapi husb ajak shopping masa pregnant 7bln nnt sbb akan ada sales. Kalau ikutkan cdgn dia yg pertama nk beli brg seminggu sebelum tarikh due. Maklum lah lelaki & anak first.

3y ago

Saya rasa 20 weeks tu dh boleh confirm jantina dia sbb private part dia sepatutnya dh fully formed. Samalah, kalau boleh sy nak settle sebelum 38 weeks. At maximum 38 weeks anak sy dh kena keluar. Huhu.