Wajah bayi

Wajah baby boy sy ikut sy, kulit pun ikut sy juga kuning langsat padahal bapanya cina dan baby sikit pun tak ikut mcm bapanya🤣🤣🤣 smpai mentua cakap anak macam perempuan.. Memang baby boy ikut muka ibu ya? ada tak yg mcm sy 😂😂

2 Balas

Anak saya dua orang boy, dedua ikut muka mamanya.. hehe. Orang cakap muka boleh berubah, kadang dah besar mirip ayahnya pula