FM yg ok utk baby

hi mommys nak tanya FM ape yg bagus utk baby..baby sy 5 bulan..skr sy bagi susu novalac rasa nak tukar susu..susu anmum ok ke?

6 Balas

sis kena try and error. ade kawan sy bg susu similac anak dia sembelit then dia bg lactogen je then ok pulak. sy bg similac sofar ok.tp tk berani nak suggest. btw sy ade sample anmum .kalau nak bgtw ye.

Kalau fm ni kne try n error... Sbb tiap bby xasama.. Ada yg ok... Ada yg mnum yg tu jd xberak... Ade yg memuntah.. Ade yg berak tp keras pulak.. Dlu cr fm utk ank byk jnis try br jumpa yg ngam dgn dia

bagi dutch baby je sis. harga mampu milik. baby saya minum yg tu je.

Anak sy anmum ok.. Dutch baby x ok naik gegata n muntah muntah

Dutch baby atau dupro ok