Takde alahan

Hello mommys.. Kandungan baru 5weeks 1 day.. Normal ke sampai sekarang belum ada alahan apa².. Cuma simptom 1 je yg saya rasa iaitu sore breast & tenderness.. Tq #ingintahu #advicepls

25 Balas

sy takde alahan. cuma penat dan kerap lapar. jalan sikit dh penat. mmg disuruh berehat. skg baby dh 11 week. semalam scan kat kk buka buku pink nampak baby lompat² 😅😅 bukan main aktif dia.

2y ago

waa best nya dh buka buku pink hehe.. tak sabar juga nak buka buku ni sis.. saya ttc hampir 5 tahun dah, anak sebelum ni dh 6 tahun.. so perasaan xcited tu lain macam jer mcm 1st time momi plak.. kalau anak sebelum ni saya kena evening sickness, lesu & cepat semput 😅.. kali ni saya rasa lebih kepada badan lesu, mudah mengantuk pulak