Takde alahan

Hello mommys.. Kandungan baru 5weeks 1 day.. Normal ke sampai sekarang belum ada alahan apa².. Cuma simptom 1 je yg saya rasa iaitu sore breast & tenderness.. Tq #ingintahu #advicepls

25 Balas

setiap org beza2 sickness tu mummy.. sy punya sickness start 2nd trimester.. vertigo, dehydrated seminggu xboleh bangun terlantar n berbulan2 jalan senget xbalance sebab vertigo.. tp start 4 weeks sy alami kegatalan kulit liang2 roma sampai bersalin.. lepas tu no morning sickness tapi lebih kepada night sickness.. petang je mula la muntah loya tu semua.. so jgn risau kalau kita xda muntah2 mual tu mybe rezeki kita alahan dlm bentuk yg lain..