Baring ok , bila bergerak mual

Hi mommy.saya sekarang 7weeks+..normal ke saya ni bila baring2 kat rumah okey je.bila berdiri bergerak rasa loya mual.😅

5 Balas

saya la tu, hehe memang kalau brdiri/gerak je auto badan rasa lain, loya mual rasa nak wekk je kerja sampai la takde mood nak keluar rumah😅

sama , saya pun macam tu jgk , kalau duduk atau baring , tak ada apa , kalau bangun atau bergerak , mesti mual2 .

Ya sama. Saya nak solat pun macamni juga rasa dia. Lg banyak pergerakan lg rasa nak muntah

Sy dok rumah mual sentiasa. Bila keluar rasa segar/bersemangat

mg dpmudahkan segalanya amiin.