Tekak trus rsa loya dn mual

Hai mmy2 , ada tak yg mcm sya , klu baring tak loya dn mual klu berdiri , duduk ataupun bt kja , trus rsa loya dn mual , klu nk barung trus sakit pulak tulng blkng , jdi mlasss truss

2 Balas

Saya pernah alami dulu 1st trim takboleh nak kemana langsung . Mandi pun kdg malas tapi kebersihan kena jaga paksakan juga diri & minyak angin sentiasa ditangan . Sapu hidung dgn atas dada jaa atau belakang tengkuk . Sis cari minyak yg bersesuai , tak panas . Saya pakai minyak aromatherapy bidara jaa .

alahan tuh awak. mmg tak bole nak buat apa bila mcm tuh. just mampu sapu minyak ,urut cmtuh la.