Tukar pil noriday ke regulon

Hi mommy..nk tye..Sblm ni Sy mkn noriday Dr kk..Tapi haritu tak dapat pergi kk untuk amik pil..so Sy cadang beli difarmasi..kebetulan slps hbs tu pil...Sy nk beli LG stok xde..jadi Sy trus tukar ke regulon..sblm2 ni ank yg lain Pon Sy mkn regulon..Soalan nya..btul x cara Sy mkn..noriday mkn setiap hari kn..LPs hbs noriday Sy trus smbung mkn regulon...contoh noriday hbs hari.isnin..esoknya Sy mkn regulon.. Sy da lupe plk yg lps2 dlu..hrp mmbntu ya

1 Balas

regulon 21 hri je kan mkn lepastu stop semnggu sambung lgi mkn...

1y ago

ye btul..mksd Sy..Sy da berhenti noriday...trus start regulon keesokan harinya..btul.kan cara mkn nya?