Kesan Sampingan Pil Noriday

Assalamualaikum dan slm sejahtera... Ibu nk tye.. Ade x ibu2 mommy2 dlm ni mkn pil noriday... Mse awl2 mkn.. Ade x yg tbe2 trun drah... Btw.. Sy bru abs pantang... Skang dh day 49... Mkn pil noriday dh 6 ari... Tp dh 2 ke 3 ari ni ade kuar drah...

1 Balas

Wslm, saya makan noriday lepas pantang atas nasihat dr dari kk.. Ok pulak, takde effect apa2. Kalau dah jadi mcm ni, saya rasa baik gi jumpa dr in case ada any further problems.

5y ago

Sbb drah yg kuar ckit2... Bkn mcm period...