pil perancang

Macam mana nk start mkn pil perancang noriday memandangkan sy masih breastfeed baby sy..

5 Balas

Mkn je. Sy pn bf baby. Lgpun noriday membantu tambahkan susu. Sy amik bila anak dh genap sebulan

Tanya nurse sis pil yg ssuai utk ibu menyusu. 6 minggu selepas bersalin dah boleh makan pil.

Makan je sis

Amik je.. Noridy x mengganggu bf dan x kurangkan susu bdn Sya mula amik noriday hr ke 20 lpaih bsalin.. Padat breast dgn susu