Masalah bau badan ?

Hi mommy..nak tanya macam mane nk hilangkan masalah bau badan ?..sebelom preggy xde pon masalah ni..bila 2nd preggy ni ade masalah bau badan..smpai sy sendri xtahan bau..ade x mommy² masalah sama mcm sy? boleh share x?

2 Balas

Yes dear, mse mengandung ni semua xok, badan berbau, cpt peluh kan, ketiak n celah peha gelap, selulit kt perut pinggang, mcm2 😅 sy dulu stress jgk tp sy amalkan scrub badan, kerap mandi, sapu lotion, n lemon

5y ago

huhu..aamiin..tq mommy 😘😘

Same here.. 4x preggy smua ada bau badan yg pelik & membuatkan sy stressed smpai melahirkan 😓 dh cuba mcm² tips langsung x jln.. stressed..