Bau Badan

Hai mommy. Mmg normal ke kalau xboleh bau badan sendiri. Sentiasa rasa badan berbau je. ? Bru 8week pregnant ank sulung. Td timbang badan xnaik2 berat. Makin turun tp selera xputus2. Cuma xselesa dengan bau badan sendiri. Bau badan suami xpe. Ad experience x mummy2 semua. ? First pregnant xde pengalaman.

2 Balas

Same here sis. Pregnant yg ke4 slps 7 thn ni pun sama jugak dgn yg 3 sblm ni.. bau badan sy jadi lain sgt² 😥😓 klu sy tercium konfem loya termuntah.. biasanya lps melahirkan baru hilang. Rasa dah tiap² mggu tukar² sabun mandi,deodorant tp still bau tu melekat.. stressed sgt² tp terpaksa hadap jgk utk 9bln ni 🥺😟

Pembawakan tu. Biasa la preggy ni mcm2 ragam. Letak la apa2 dekat hidung biar x bau sangat. 😁😁. Semoga dipermudahkan semuanya yer.